Accentera ditt hem med designerbelysning

Designerbelysning är en härlig komplimang till alla rum i alla hem. Designerbelysning behöver inte vara snygg eller konstnärlig, den kan vara funktionell och enkel. Nyckeln till att designbelysning fungerar för dig är att hitta belysningspaket som lyser upp ditt hem eller lägger till din inredning.

Taklampa

Pendelbelysning är en ny trend inom designbelysning. Hängande belysning inkluderar en lång, tunn spindelbas som hänger från taket. Själva ljusarmaturen är fäst på botten av stammen. Taklampor är perfekta för matsalar och foajéer. De hänger snyggt över borden och skapar en härlig atmosfär för dessa delar av hemmet.

Du kan hitta alla olika typer av hängande belysning. En del av det är modernt, annat är klassiskt. Hängande belysningsstilar är mycket mångsidiga så att de praktiskt taget kan smälta in i alla dekorationsstilar.

Infälld belysning

Infälld belysning är en annan mycket populär typ av designerbelysning. Även om infälld belysning inte är lika dekorativ som hängande belysning, fungerar den som en större ljuskälla än hängande belysning. Takbelysning tänder bara ett litet område i ett rum. Den är utformad för att specifikt hänga över ett område i rummet. Infälld belysning å andra sidan täcker hela rummet och kan flyttas för att fokusera på olika rumselement.

Infälld belysning är inbäddad i taket. När du tittar upp mot taket verkar det platt. Emellertid är infällda lampor rörliga och kan vridas för att träffa olika delar av rummet. Dessa lampor är perfekta för stora utrymmen och högt i tak

Lämna ett svar